Γυναικολόγος Παναγιώτης Χριστόπουλος

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

  • ΑΙΔΟΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

    Μόνιμη λύση στην αισθητική της ευαίσθητης περιοχής
  • ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΙΔΟΙΟΥ

    Αισθητική αποκατάσταση των γεννητικών οργάνων της γυναίκας
  • 1
  • 2
  • Home
  • Blog
  • Γιατί οι γυναίκες κάνουν πλαστική χειλέων αιδοίου;

Γιατί οι γυναίκες κάνουν πλαστική χειλέων αιδοίου;

 

Η πλαστική των μικρών χειλέων του αιδοίου είναι η συχνότερη πλαστική διόρθωση των γεννητικών οργάνων στις γυναίκες. Ποιο είναι όμως το προφίλ των γυναικών που αναζητούν μια τέτοια πλαστική διόρθωση; Μια ιατρική μελέτη επιχείρησε να διερευνήσει τους λόγους και τις ενδείξεις για τις οποίους οι γυναίκες αναζητούν τέτοιες επεμβάσεις.

Για αισθητικούς λόγους πλαστική χειλέων αιδοίου

Οι γυναίκες που ερωτήθηκαν «γιατί» προχωρούν σε πλαστική των χειλέων του αιδοίου τους απάντησαν σε ποσοστό 37 % ότι το κάνουν για αισθητικούς λόγους, με στόχο να βελτιώσουν την εμφάνιση των γεννητικών οργάνων τους, που δεν τις ικανοποιεί.

Για πρακτικούς λόγους πλαστική χειλέων αιδοίου

Περίπου το 32 % των γυναικών απάντησε ότι προχωρά σε πλαστική μικρών χειλέων για λειτουργικούς λόγους, καθώς το μεγάλο μέγεθος των χειλέων τους, τις εμποδίζει ή τις ενοχλεί κατά τη διάρκεια του σεξ ή όταν φορούν στενά ρούχα (πχ μαγιο) ή όταν κάνουν ποδήλατο κλπ.

Για σύνθετους λόγους πλαστική χειλέων αιδοίου

Το 31% των γυναικών απάντησαν ότι αποφάσισαν μια πλαστική διόρθωση των χειλέων του αιδοίου τους, τόσο για αισθητικούς όσο και για λειτουργικούς λόγους μαζί.

 

Συμπερασματικά, η μελέτη δείχνει ότι όλο και περισσότερες γυναίκες αποφασίζουν να προχωρήσουν σε πλαστική διόρθωση των μικρών χειλέων του αιδοίου τους, τόσο για αισθητικούς όσο και για λειτουργικούς λόγους, είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά, ανάλογα με την αισθητική τους ή και τις καθημερινές ανάγκες και συνήθειες τους. Η πλαστική μικρών χειλέων είναι μια ασφαλής επέμβαση που δίνει ικανοποιητικό αποτέλεσμα, απαλλάσσοντας τις γυναίκες από αυτά τα προβλήματα.

Που θα μας βρείτε!

Ποιοι Είμαστε

Ο ειδικός γυναικολόγος με τις επεμβάσεις αιδοιοπλαστικής προσφέρει σύγχρονες λύσεις που μπορούν να βελτιώσουν την ερωτική ζωή της γυναίκας δίνοντάς της αυτοπεποίθηση και διώχνοντας το άγχος.

Η συνεργασία πλαστικού χειρουργού με ειδικό γυναικολόγο που έχουμε πετύχει μέσω της σύμπραξης της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ και του HEALTHY LADY διασφαλίζει το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα στην "ευαίσθητη" περιοχή της γυναίκας.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Αιδοιοπλαστικη.gr

Μουσών 1

Ψυχικό, Αθήνα

+30 210.6919219

info@healthylady.gr

Υπηρεσίες

Πλαστική παρθενικού υμένα - Παρθενορραφή

Πλαστική κλειτορίδας

Πλαστική μικρών χειλέων αιδοίου

Πλαστική μεγάλων χειλέων αιδοίου

Πλαστική εφηβαίου

Πλαστική G-spot

Πλαστική περινέου

Πλαστική κόλπου

Ακολουθήστε μας στο Facebook